infoblokk

Ismerje meg kiemelt termékeinket

Stellaris Activate

Az új generációs Stellaris Activate kimagasló csarnokstabilitást biztosít a DigiFlow® -nak köszönhetően. A továbbfejlesztett innovatív pedálforma és a megújult kezelőfelület nagyobb biztonságot és pontosabb kezelést tesz lehetővé. 

A cégünk által forgalmazott műlencsék mindegyike torzításmentes, kiváló optikával rendelkezik. A távoli látásélességet visszaállító műlencsék mellett ma már elérhetőek a 3 fókuszú, illetve a 3 fókuszú tórikus műlencsék is.

Az innovatív lutein tartalmú festék használata során 
a félig átlátszó membránok és szövetek is egyértelműen azonosíthatóvá válnak a szürkehályog és vitroretinális műtétek során. 

A világvezető Leica szemészeti mikroszkópjai felhasználóbarát rendszerrel vannak ellátva, így könnyen kezelhetőek az orvos számára. Nagy felbontású képeinek köszönhetően a legapróbb anatómiai részletek is láthatóvá válnak.

AngioVue OCT

Az OCT technológia nagy felbontású, keresztmetszeti és háromdimenziós (3D) képeket hoz létre a retináról és az elülső szegmensről, ami értékes információt nyújt a szembetegségek diagnosztizálásában. Az AngioVue a retinális érrendszer egyes rétegeinek részletes megjelenítésével, nem invazív módon, személyre szabott kezelést tesz lehetővé.

Easyret

Az Easyret® egy teljesen integrált 577 nm-es sárga fényű fotokoagulátor, melynek alapja egy technológiai áttörés: a száloptikás lézer. Két típusú réslámpával kapható. A kezelési módok széles választékát kínálja, amelyek kiválóan alkalmazhatók a makuláris és a perifériás retinabetegségek kezelésére.

CSO réslámpák

Az új CSO digitális réslámpa csúcsminőségű optikája és SONY digitális kamerája segítségével készült nagyfelbontású és részletgazdag képeken a legkisebb elváltozások is időben megtalálhatóak. Segítséget jelent a kórfolyamatok nyomonkövetésében és az egyes elváltozások szemléltetésében.

Viszkoelasztikus anyagok

Az osztrák CROMA és a jól ismert Bausch+Lomb által gyártott, előre töltött steril fecskendőkben, különböző kiszerelésben forgalmazzuk a HPMC és Na Hyaluronat készítményeket. Portfóliónkban megtalálja mind az alacsonytól a magas viszkozitásig, az elülső csarnoktól a hátsó tokig használható anyagokat.

Friss hírek első kézből

Ha szeretne informálódni akcióinkról, érdekességekről, aktualitásokról, vagy a folyton változó lehetőségekről, technikai újdonságokról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az E-mail címének megadásával Ön hozzájárul az adatainak kezeléséhez. Adatvédelem >>

Lépjen velünk kapcsolatba!

Ha felkeltettük az érdeklődését, ha kérdése van, kérjük klikkeljen!

Erősségeink

Tevékenységünk középpontjában a vevő áll, ezért cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy partnereink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Ennek érdekében igyekszünk maximálisan megfelelni vevőink igényeinek, felénk irányuló kéréseinek.

Valljuk, hogy egy vállalat sikereinek alapköve a dolgozó. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk munkavállalói egységes, erős és ütőképes csapatot alkotnak.

Egyedi meglátások, sokszínűség és többsíkú gondolkodás jellemzi csapatunkat. Nem problémákat, hanem megoldandó feladatokat látunk magunk körül. Szeretjük a kihívásokat és a nem mindennapi megbízásokat.

Igyekszünk megtalálni a lehető legjobb megoldást partnereink számára, így nyitottak vagyunk az egyedi igények kiszolgálására.

Az összehangolt csapatmunkának köszönhetően, hatékonyan és hatásosan tudjuk kezelni partnerink kéréseit. Gyorsaság és pontosság jellemzi munkánkat.

Jó pap holtig tanul – tartja a mondás. Ezen elven folyamatosan bővítjük már megszerzett ismereteinket továbbképzések, tréningek, workshopok segítségével. Elkötelezett hívei vagyunk az innovációnak, és igyekszünk elsőként megismerkedni az új technológiákkal.

Premed Pharma