Rólunk

Küldetésünk

Filozófiánk központjában az ember és annak egészsége áll.

Arra törekszünk, hogy világviszonylatban is élenjáró megoldásokkal járuljunk hozzá az emberek egészségének megőrzéséhez, életminőségük javításához.

Partnerkapcsolataink alapja a bizalom: soha nem ígérünk többet, mint amit teljesíteni tudunk.

Célunk, hogy a Premed Pharma legyen ügyfeleinek legjobb választása az egyéni látásjavítás, valamint a korszerű egészségügyi termékek személyre szóló értékesítése terén.

Tevékenységünket mindig magas színvonalon, partnereinkkel együtt gondolkodva, a problémákat közösen megoldva végezzük.

Az egészségügyi ellátás kultúrájának fejlesztése

Küldetésünk lényege, hogy korszerű termékek és technológiák bevezetésével az egészségügyi ellátás kultúráját fejlesszük. A kapcsolódó szaktudás fejlesztésével, terjesztésével és példamutató szolgáltatásunkkal az egészségügy meghatározó, egyéni arculattal rendelkező szereplőjeként kívánunk tevékenykedni.

Fontosnak tartjuk, hogy az orvosokkal, a nővérekkel és az intézetvezetéssel kialakított együttműködést, a kölcsönös támogatás, a gyors információ áramlás és tapasztalatcsere jellemezze.

Vállaljuk a technológiai transzferszerepet, s ezt kiemelkedő minőségben végezzük mind a betegek, mind az egészségügyi személyzet, mind pedig az intézetvezetés megelégedésére. A Premed Pharma egészségfejlesztő tevékenységének hatása csoportos és egyéni oktatásainkban, illetve továbbképző kurzusainkban is megnyilvánul.

Munkatársaink

Vezetőség

Dr. Szabó György
ügyvezető igazgató
+3623 889 700
gyorgy_szabo@premedpharma.hu
Dr. Durucz Judit
Operatív igazgató, üzletágvezető
+3623 889 700
judit_durucz@premedpharma.hu
Brandl Éva

pénzügyi referens

+3623 889 700

eva_brandl@premedpharma.hu

Schopf Dóra

titkárságvezető

+3623 889 700

dora_schopf@premedpharma.hu

Csonka Tamás

tudományos munkatárs

+3630 383 8014

Kereskedelem

Koncz Ádám

Értékesítési koordinátor

+3623 889 700/231
+3630 250 5499

adam_koncz@premedpharma.hu

Horváth Ildikó
Közbeszerzési koordinátor
+3623 889 700/241
+3630 606 6460
ildiko_horvath@premedpharma.hu

Marketing

Kesztyüs Judit

+3623 889 700/182
+3630 241 4617

judit_kesztyus@premedpharma.hu

Bruder-Sági Szilvia

+3630 493 2520

szilvia_sagi@premedpharma.hu

Szervizmérnökeink

Pontyos Csaba

+3630 397 0084
csaba_pontyos@premedpharma.hu

Retek György

+3630 999 2505
gyorgy_retek@premedpharma.hu

Papdi Zsolt

+3630 606 6462
zsolt_papdi@premedpharma.hu

OPTIMUM Látásjavító Lézerközpont

Dr. Palotás Csilla
Vezető főorvos
Nagy Hajnal
Vezető tanácsadó

Minősítéseink

Fontosnak tartjuk, hogy magas szintű szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek. Ezért minőségbiztosítási rendszerünk előírásai a szigorú uniós szabványokat tükrözik. Az egészségvédelem azonban csak akkor teljes, ha a környezetet is óvjuk, így fokozottan ügyelünk a káros környezeti hatások csökkentésére is. Minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszerünk színvonalát egyaránt nemzetközileg elismert és rendszeresen megújításra kerülő tanúsítványok garantálják.

 

Az EMAS tanúsítványt az egészségügyben elsőként szereztük meg.

– tanusítvány megtekintése –

 

Pénzügyi stabilitás

Nemzetközi szintű minőségirányítás

A Premed Pharma szigorú nemzetközi előírások szerint végzi tevékenységét mindegyik üzletágában. A minőségbiztosítási rendszer kiterjed a vállalat irányítására, az értékesítésre, az egészségügyi szolgáltatások végzésére és egynapos sebészeti tevékenységre is. 

iso

A Premed Pharma és az Optimum Látásjavító Lézerközpont ISO 9001 szabvány szerint működő minőségirányítási rendszerének tanúsítványai és Minőségpolitikája

Partnereink

Tapasztalat, stabilitás és innováció

Beszállítói hálózatunk kialakításánál törekszünk arra, hogy leendő partnereink elkötelezettek legyenek a Premed Pharma értékei iránt.
Ezért olyan nagy múltú, stabil vállalatokkal működünk együtt, melyek a magas minőségű termékek forgalmazása mellett nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos fejlesztésekre és innovatív technológiák bevezetésére.

Történetünk

Szakértelem és gondoskodás

A Premed Pharma Kft. 1992-ben jött létre azzal a céllal, hogy világviszonylatban is kimagasló minőséget képviselő egészségügyi termékek és kapcsolódó innovatív technológiák megbízható hazai megoldásszállítójává váljon.

A minőség és az innováció kulcsszerepet kapott a magyar tulajdonú vállalatunk sikerében.

Tevékenységünkben az első pillanattól kezdve megtalálható a vevőközpontúság, a minőségi termék, a jövőre figyelő gondolkodás, a piaci érzékenység, a nagy gondossággal kiválasztott nemzetközi beszállítói kör, valamint a fejlődni akaró és fejlődni képes munkatársak.

A vállalat sztomaterápiás termékek, valamint fekvőbetegek ellátásához szükséges eszközök forgalmazásával kezdte tevékenységét. A széleskörű ismertséget és elismertséget az 1993-ban elindított szemészeti üzletág teremtette meg.

A szemészetben bekövetkezett áttörés új utakat nyitott

A leggyakoribb szembetegség, a szürke-hályog kezelésében bekövetkezett technológiai váltás hatására Magyarországon is egyre nagyobb számban végeztek műszemlencse-beültetést. Az európai piacvezető Domilens műszemlencse gyártó céggel való együttműködés tette lehetővé, hogy az elsők között kezdhettük meg a kor csúcstechnológiáját jelentő műszemlencsék magyarországi forgalmazását.

Beszállítóink között mára olyan kiemelkedő vállalatok találhatók, mint a 150 éves múltra visszatekintő Bausch&Lomb, a szemészeti ultrahang diagnosztikában és lézertechnikában élenjáró francia Quantel Medical, a diagnosztikai eszközöket fejlesztő és gyártó olasz C.S.O., valamint a szem ideghártyájának feltérképezésére szolgáló, a legfejlettebb technológiát használó optikai tomográfot kifejlesztő amerikai Optovue, valamint a szemészeti műtétek végzéséhez nélkülözhetetlen mikroszkópokat gyártó Leica.

Optimum – Az éleslátás helye

A kereskedelmi és egészségügyi tanácsadói tevékenység mellett 2000-ben hoztuk létre az Optimum Látásjavító Lézerközpontot. Ez az első magántulajdonban levő lézeres szemészeti intézet Magyarországon, amely a világ egyik vezető szemészeti vállalata, a Bausch+Lomb által kifejlesztett piacvezető lézeres technológiát használja. A szemészeti központ megalapítása óta több, mint tízezer sikeres lézeres látáskorrekciót hajtottunk végre a kizárólag intézetünkben működő integrált lézeres refraktív munkaállomással. 2007 szeptembere óta központunk kibővítette tevékenységét az egynapos sebészet keretein belül, és a legkorszerűbb phacoemulzifikációs technológiával társadalombiztosítás által támogatott szürkehályog-műtéteket is végzünk. A magánintézetek között elsőként vezettük be a jelenleg legkorszerűbbnek tartott lézeres szürkehályogműtéteket.

Mérföldkövek a Premed Pharma történetében

Megalakul a Premed Pharma Kft.

A Szemészet üzletág kialakítása és az európai piacvezető Domilens lencsék forgalmazásának elindítása, a kapcsolódó orvosi technológia bevezetése.

A sztómaterápia magyarországi fejlesztése és a kereskedelmi tevékenység jelentős bővülése alapján a Premed Pharma elnyeri a Dansac cég „Distributor of the Year” címét.

A Szemészet és Ápolás üzletágak mellett a Premed Pharma harmadik üzletágaként létrejön az Optimum Látásjavító Lézerközpont.

A sikeresen működő sztómaterápiás üzletág értékesítésre kerül az anyavállalat felé és megkezdődik az ápolási termékek forgalmazása..

Szervezetfejlesztés a vállalatnál: megkezdődik a vezetési struktúra átalakítása, valamint a folyamatok átszervezése, szabályozása.

Az eredményes felkészülést és auditot követően ISO 9001:2000 minőségi tanúsítványt szerez a Premed Pharma.

Új, modern és természetközeli központba költözik a Premed Pharma Budaörsön, mely az immár 50 főt foglalkoztató cég korszerű logisztikai központjaként is funkcionál.

A vállalat első egészségügyi intézményként megszerzi az EMAS környezetvédelmi minősítést. A Premed Pharma környezetirányítási rendszere még ugyanabban az évben elnyeri az Európai Bizottság Környezetvédelmi Főigazgatóságának „European Business Awards for the Environment” nemzeti díját is.

A cég elnyerte az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázatát, így a szerződéskötést követően elérhetővé vált a társadalombiztosítás által támogatott egynapos szemsebészeti műtétek elvégzése.

A teljes technológia megújítására került sor az Optimum Látásjavító Lézerközpontban.

Bevezetésre került a Victus femtoszekund lézerrel végzett lézeres szürkehályog műtét a magánintézetek között elsőként.

Kibővítettük az Optimum Látásjavító Lézerközpontot és műszerparkját.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Ha felkeltettük az érdeklődését, ha kérdése van, kérjük klikkeljen!

Premed Pharma