Legyél a munkatársunk!


A Premed Pharma közel 30 éve stabil, folyamatosan fejlődő, eredményes vállalkozás az egészségügy területén. Sikerünk erős, összetartó csapatunknak, a kiváló munkakörülményeknek, környezettudatos hozzáállásunknak, modern technológiai megoldásainknak és innovatív termékválasztékunknak köszönhető. Hisszük, hogy magasan képzett és elkötelezett kollégáink kreativitása, szaktudása segítségével fejlődhetünk és válhatunk napról napra jobbá. Az egészségügyi ellátást és annak kultúráját fejlesztjük.

Ha szívesen tennél az egészségügyért, csatlakozz csapatunkhoz!

Álláslehetőségek:

  • Értékesítő pozíció
  • Műtősnő pozíció
  • Szervizmérnök pozíció
  • Marketing munkatárs pozíció

Amennyiben bennünket választasz, rád vár a cég által forgalmazott világszínvonalú diagnosztikai berendezések és eszközök, valamint az ehhez kapcsolódó fogyóanyagok bemutatása és értékesítése egészségügyi intézményekben. A feladataid közé tartozik majd a kapcsolattartás, tárgyalás a partnerekkel és az intézetek döntéshozóival. Részt veszel az ajánlatok elkészítésében és a közbeszerzési eljárásokban. Számítunk rád a meglévő vevőkör bővítésében és magas színvonalú szakmai támogatásában, hiszen a csapat tagjaként kiemelkedő szerepet töltesz be a Premed Pharma sikereinek építésében is.
Minden esélyed megvan az állásra, ha rendelkezel megfelelő tapasztalattal az orvostechnikai berendezések értékesítése terén és ismered az egészségügyi piacot. Gyakorlott gépkocsi vezető vagy és legalább B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezel. Mivel rendszeresen részt vehetsz szakmai képzéseken, hazai és külföldi rendezvényeken, elengedhetetlen, hogy az angol nyelvet aktívan használd. Fontos, hogy könnyen megtaláld a hangot az emberekkel, proaktív legyél és a tárgyalási technikád kifinomult legyen.

Műtősnőként alapvető feladatod a műtői tevékenység feltételeinek biztosítása, a műtéti program lebonyolításának támogatása, a műtő munkájának szervezése. Ezek közé tartozik többek között a szükséges eszközök, anyagok, gyógyszerek előkészítése, műszerek tisztítása és sterilizálása, a műtői programmal kapcsolatos egyeztetések lebonyolítása, a műtőszemélyzet munkájának szervezése, a felhasznált anyagok, eszközök pótlása és rendelése és természetese a műtétek alatt az operatőrök támogatása, munkájuk segítése. Külön figyelmet kell szentelned a műtőben előírt tisztasági, sterilitási követelmények biztosítására, fenntartására és ellenőrzésére.
A pozíció betöltéshez műtősnői végzettségre, valamint 1-2 évesműtői gyakorlatra, tapasztalatra van szükség. Előnyt jelent, ha a műtői tapasztalatot szemészeti műtőben szerezted meg.

Ha csatlakozol a Premed Pharma kiválóan képzett szervizmérnök csapatához, feladataid közé tartozik majd az egészségügyi berendezések ellenőrzése és telepítése. A forgalmazott készülékek használatának elméleti és gyakorlati betanítása, műszaki tanácsadás meglévő és új ügyfélkör számára. Számítunk rád a telepített készülékek karbantartásában, szervizének biztosításában és a műszaki termékek értékesítésében.

Elvárás, hogy rendelkezz mechatronikai mérnök vagy villamosmérnök végzettséggel és B kategóriás jogosítvánnyal, angolnyelv-tudásod pedig tárgyalóképes legyen, hiszen rendszeresen részt vehetsz külföldi képzéseken és szakmai gyakorlatokon, amelyek az innovatív projektek kivitelezésében segítenek majd. Kommunikálj kiválóan és vesd be nálunk a korábban már kipróbált tárgyalási technikádat. Még nagyobb eséllyel indulsz az állásért, ha rendelkezel tapasztalattal az orvoselektronikai berendezések használatának terén és ismered az egészségügyi piacot.

Ha jelentkezel a Premed Pharmához, egy színes, fiatal csapat tagjaként a következő területeken valósíthatod meg az ötleteidet: hozzád tartozik majd a cég marketingstratégiájának kialakítása, promóciók, offline és online marketing anyagok tervezése és a cég tevékenységével kapcsolatos marketing, valamint külső/belső kommunikációs feladatok elvégzése. Várjuk ötleteidet a marketing projektek megtervezésében és megvalósításában, új termékek piaci bevezetésének támogatásában. Szeretnénk, ha ellenőriznéd az online marketing tevékenységeket és frissítenéd a weboldalt. A konferenciák előkészítése és a kapcsolattartás az ügynökségekkel szintén rád vár.

Még inkább van rá okod, hogy jelentkezz hozzánk, ha rendelkezel szövegírói, online marketing területen, valamint az egészségügyi piacon szerzett tapasztalattal és marketing szakirányú végzettséggel, ráadásként pedig jól kommunikálsz és kreatív csapatjátékos vagy.

Jelentkezését és önéletrajzát itt küldheti el: