A tökéletes mikrosebészeti szék. Kifinomult mérnöki tervezés és kidolgozottság a lehető legapróbb részletekig.


A kartámasz beállítási funkcióinak elképesztő választéka: Fordítsa el, döntse meg, forgassa el, nyújtsa ki – a sebész karmozgásainak a legnagyobb könnyedséggel való támogatása érdekében!
Ultrapontos navigáció a működési területen belül, steril működés és kényelmes, nem fárasztó munkakörnyezet – a “Premium de luxe” minősítésre méltó munkafolyamat érdekében.
Egészségügyi technológia a legmagasabb szinten!
Dupla görgők
Az öt kiváló minőségű kettős görgő 360 fokban elforgatható, egyenletesen és simán működik Ez azt jelenti, hogy a mozgáshatárt nem korlátozza, különösen zárt és kisebb műtőkben. A surgiForce központi első görgője különösen extra stabilitást ad, hogy a széket használó sebész stabilan a helyén maradjon, amikor áthelyezi a súlypontját.
Alváz
A meghajtó mechanizmus alapja öntött alumíniumból készült. Ez maximális stabilitást és hosszú élettartamot, valamint a korlátok nélküli mobilitást jelenti. Az anyag és a kivitelezés megfelel a legszigorúbb egészségügyi követelményeknek.
A magasfényű műanyag borítás karc- és ütésálló. A felület rendkívül higiénikusan és könnyen fertőtleníthetők.
A kopásálló, sarokvédő (narancssárga) szintetikus gumi felületek megvédik a manőverezésből eredő sérülésektől a széket és az egyéb berendezéseket is.