Trendteremtő kényelem és kiváló minőség!


A leginnovatívabb és legmodernebb betegpozícionáló rendszerünk automatikus működtetésű funkciókkal, speciálisan a fejen végzett precíziós mikrosebészeti műtétekhez.

Fejtámla
3 dimenzióban és hosszirányban állítható fejtámlaelem anatómiailag kialakított nyílással és nyaktámasztékkal a fej garantáltan biztonságos és helyes pozicionálása érdekében.
Az eyeForce kezelőszék a betegek pozicionálására, ergonomikus és kényelmes betegkezelésére fejlesztették ki, különösen járóbeteg-sebészeti technikákhoz. Sokoldalúan beállítható a fej, a hát- és lábrész, valamint a szék általános magassága.

Automatizált megoldás a betegek optimális és kényelmes pozicionálására
Mind a háttámla, mind a lábtartó egységek automatikusan 50 mm-t mozognak a beteggel együtt, amikor a széket hátra döntik, vagy alaphelyzetbe állítják. A “SES” technológia elkerüli a betegek elmozdulását, ami egyébként szükségszerű lenne, az egyes szegmensek mozdításával és hajlításával. A lábszegmens alaphelyzetbe való visszahelyezése további 50 mm-rel csökkenti a kezdeti magasságot.

eyeForce + e-meghajtó
Az e-meghajtó rendszert a szék nagy távolságokra való könnyű és gyors mozgatásához fejlesztették ki. Az új, opcionális rendszer egy integrált ötödik, meghajtott kereket tartalmaz. Ez segít a könnyű előre- és hátramenet elősegítésében – akkumulátor-töltésenként 2 kilométeres extra hatótávolsággal.