Az Ön legjobb szövetségese a műtőben.


A Rimsa az Unica sorozat modelljeinél elérte a kápráztató fényhatás teljes megszűnését.
A 2R (kettős reflexió) technológiának köszönhetően elérhető a teljes árnyékmentesség, a fényleadó felület maximalizálása, valamint teljesen kápráztatásmentes fény érhető el.

E-DEEP – A lámpa közepén van egy kiegészítő LED-modul, amely kifejezetten a mély fény visszaverésére szolgál. Az E-deep azt jelenti, hogy a sebész tökéletes 3D-s megvilágítással dolgozhat, különösen üregekben.

E-VIEW – Egy további E-View-nak (Extended-View) nevezett fényforrás lehetővé teszi a megvilágított mező szélének kibővítését anélkül, hogy befolyásolná a fény intenzitását a középpontban (Ec). Ez teszi tökéletessé mellkasi, hasi műtétekhez, császármetszéshez és minden olyan eljáráshoz, mikor a sebésznek nagy területen kell dolgoznia.

2R KETTŐS REFLEXIÓ – 2017-ben a Rimsa szabadalmazta a 2R kettős reflexió-technológiát, amely biztosítja a fényleadó felület maximalizálását, ezáltal lehetővé téve az UNICA sorozat termékeinek fantasztikus műtéti hatás elérését, és teljesen kápráztató fény nélküli megvilágítást kínálva.

FÉNYLEADÓ FELÜLET – A megbízható műtéti hatás elérésének leghatékonyabb módja az adott terület megvilágítása egy nagy kupolával, amely biztosítja az árnyékmentességet, mivel több, különböző eredetű megvilágítási sugár ad fényt ugyanazon a ponton, lehetővé téve ezzel, hogy akkor is megvilágítás alá kerüljön a terület, ha egy akadály kerül a fény útjába. A nagy kupola szükségessége nem egy nagy átmérőjű kupolát jelent, hanem inkább egy nagy fényleadó felületű kupolát (a kupola effektív fényvisszaverő területe). A kupola fényleadó felülete az alkalmazott technológiától függ: A halogén műtéti lámpák lenyűgöző emissziós felülettel rendelkeztek, ez jóval jobb, mint a LED-eknél elérhető.